Zbor Turkish Airlines cu orarul:

 

Belgrad (‏BEG) → Istanbul (IST) 09:15 - 12:05 / Istanbul (IST) → Nevsehir (NAV) 13:25 - 14:35

 

Nevsehir (NAv) → Istanbul (IST) 15:20 - 16:40 / Istanbul (IST) →Belgrad (‏BEG) 18:50 - 19:30

 

Transportul cu avionul include: personal item, bagaj mana 8kg, catering si bauturi la bord, ecran entertainment individual (functie de aeronava).  Turkish Airlines este membra Star Alliance si una dintre companiile de top la nivel mondial.

 

3 motive pentru o excursie de vis:

 

 

 • Cappadocia face parte din Patrimoniul natural si cultural UNESCO, importanța pe care acest loc îl are în istoria întregii omeniri fiind incontestabilă.
 • Vom avea parte de 5 zile active cu peisaje care ne taie respiratia, sate sculptate în stânci multicolore, galerii misterioase, si experienta unui zbor cu balonul cu aer cald.
 • Programul este unul echilibrat, oferind atat timpul necesar pentru plimbări individuale si relaxare, precum si un program complet de activități si vizitarea obiectivelor.

 

 

Un circuit creat special pentru această superbă destinație:

 

Ziua 1 - 18.05.2023

 

Intâlnire dimineata devreme cu insotitorul de grup si transfer la aeroportul Belgrad. Dupa ce trecem prin formalitatile vamale, ne imbarcam si decolam pe ruta Belgrad - Istanbul- Nevsehir cu compania Turkish Airlines, cu o scurta escală în Istanbul. După transferul la hotel, ne petrecem seara descoperind imprejurimile si bucurându-ne de atmosfera aparte a acestui oraș străvechi. Timp liber pentru plimbări, cumpărături si cina la hotel.

 

  Ziua 2 – 19.05.2023

 

Ne trezim de dimineață, pentru că astăzi vom prinde răsăritul...din balon. Un mod aparte de a admira măreția acestui loc unic. Zborul propriu-zis durează aproximativ 60 de minute. După zbor, ne întoarcem la hotel pentru micul dejun. Apoi vom porni pe cărările circuitului roșu, care include Muzeul in aer liber Goreme, Castelul Uchisar, satul Cavusin - unul dintre cele mai vechi din Cappadocia, Valea Dragostei (perfect pentru instagram și selfie-uri), Hornurile Zânelor, Valea Imaginației, cele 3 frumuseti din Urgup, vizita la un atelier de cerámica in Avanos. Pranz inclus. Sosire la hotel după ora 17:00. Timp liber si cina.

 

   Ziua 3 – 20.05.2023

 

Servim micul dejun si apoi avem din nou o zi plină urmand circuitul verde – incepem traseul printr-un popas la Goreme Panorama și vizităm unul dintre orașele subterane - Derinkuyu. În circuitul de astăzi mai avem pe lista spectaculoasa Valea Ihlara, mănăstirea Selime, satul Yaprakhisar si Valea Porumbeilor. Pranz inclus pe traseu. Sosire la hotel după ora 17:00. Timp liber si cina.

 

  Ziua 4 – 21.05.2023

 

Mic dejun. Astazi avem o zi libera pentru explorat oraselul sau puteti opta pentru o sedinta de SPA la un hamam traditional turcesc (optional) de dimineata, iar după amiază puteti opta pentru o experienta plina de adrenalină intr-un jeep safari offroad spectaculos cu ATV-urile printre văile care împânzesc acest loc minunat. Ocazie numai buna pentru a ajunge in unele locatii unde microbuzele nu au acces, numai bune pentru poze si selfie-uri instagramabile. Retur la hotel. Timp liber si cina.

 

 Ziua 5 – 22.05.2023

 

Mic dejun, si putin timp liber pentru o ultimă plimbare după suveniruri inainte de transferul la aeroport pentru zborul nostru de retur, care decolează la ora 15:20, cu sosire la 19:30 la Belgrad, dupa o scurta escala în Istanbul. La Belgrad ne asteapta soferul care ne va duce inapoi la Timisoara.

TARIF: 890 EUR/PERS (loc in camera dubla)

 

Servicii incluse:

 • Ø      Transfer Timisoara – aeroport Belgrad - Timisoara
 • Ø      Transfer aeroport – hotel - aeroport
 • Ø      Cazare 4 nopti la Hotel 4*/5*
 • Ø      Demipensiune
 • Ø      Zbor cu balonul cu aer cald!!!
 • Ø      Green Tour Cappadocia
 • Ø      Red Tour Cappadocia
 • Ø      2 pranzuri incluse in tururi
 • Ø      Transport bus privat pentru tóate activitatile mentionate
 • Ø      Taxele de intrare la obiectivele vizitate din program
 • Ø      Bagaj de mana de 8 kg
 • Ø      Ghid local autorizat de limba engleza
 • Ø      Insotitor de grup din partea agentiei (va asigura traducerea)

 

 

TARIF:  890 EUR/PERS (loc in camera dubla)


 

Servicii neincluse:

 • Ø  Zbor dus-intors cu Turkish Airlines Belgrad – Nevsehir (cu escala la Istanbul) – pretul zborului la data ofertarii este ~350 Euro/persoana
 • Ø  Hammam SPA ~ 60 Eur/pers
 • Ø  Jeep Safari ~ 50 Eur/pers
 • Ø  Supliment single – 200 Eur/sejur
 • Ø  Bagaj de cala 23 kg ~ 30 eur
 • Ø  Asigurarea storno + medicala (recomandata)
 • Ø  Bacsis soferi

 

 

Condiții desfășurare excursie

 

 

*Tarif valabil pentru un grup de minim 10 persoane. Dacă sunt mai puțin de 10 participanți, tariful se va recalcula.

 

*Zborul cu balonul se va face in una din zilele in care vremea favorabila va permite! Programul pe zile se mai  poate modifica in functie de situatie, insa fara a omite obiectivele incluse.

 

*Tariful este valabil in limita disponibilitatii biletelor de avión. Acestea se mai pot modifica pana la momentul rezervarii!

 

 

Condiții de plata:

 

- 50% la rezervare

- 50% cu 30 de zile inainte de plecare

 

Condiții de anulare:

dacă circuitul este anulat de organizator, în urma impunerii unor restricții de circulație și anulării zborului
În cazul puțin probabil în care acest lucru se va întâmpla, suma achitată este integral rambursabilă în circa 60 de zile, timp necesar companiei aeriene Turkish Airlines pentru a procesa rambursul.

dacă anularea este voluntară

Dacă, din orice motiv, doriți să anulați, sumele achitate nu se restituie.

 

Pentru siguranță vă recomandăm cu tărie încheierea unei asigurări medicale si storno / care acoperă și îmbolnăvire COVID.

 

=================

Condiții de călătorie în Turcia:

1. Pasaport valid 150 zile. Este necesar pașaport cu o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia.

2. Certificat Verde European. La data lansării acestui circuit Turcia NU mai solicită dovada prezentării dovezii de vaccinare sau a unui rezultat negativ al unui test molecular tip PCR sau antigen.

3. Formular PLF. La data lansării acestui circuit NU mai este necesara completarea formularului PLF (Passenger Locator Form) pe linkul https://register.health.gov.tr/.

 

Condiții de Călătorie în Contextul COVID-19

1. Toate recomandările de călătorie Safira Travel sunt făcute în conformitate cu reglementările internaționale și ținând cont de condițiile de călătorie publicate de Ministerul Afacerilor Externe pe www.mae.ro

2. Prin acceptarea contractului/plata avansului clientul își asumă faptul ca s-a informat despre reglementările în vigoare, dar și despre faptul că acestea se pot modifica în orice moment.

3. Prin acceptarea contractului/ plata avansului clientul îsi asumă faptul că pot interveni restricții suplimentare - de exemplu, dar fără a se limita la: introducerea obligativității de a efectua un test COVID înainte de plecare, creșterea numărului de cazuri nou confirmate în țara de destinație și includerea ei pe lista galbenă (cu autoizolare la retur), limitarea unor servicii din hotel (închidere centre SPA, locuri de joacă etc). Aceste restricții nu implică posibilitatea de a anula călătoria fără penalizare și rambursarea sumei achitate.

4. Clientul are dreptul la ramburs numai în situația în care restricțiile de călătorie impuse de autorități duc la anularea zborului/ închiderea totală a granițelor.

5. Informații oficiale despre condițiile de călătorie pot fi consultate aici. Informațille sunt updatate constant.
www.mae.ro Atenționări de călătorie COVID-19

https://reopen.europa.eu/en
https://www.cnscbt.ro/ - Lista Zone Afectate COVID